Welkom bij Scouts Steenokkerzeel!

Onze Scouts

Vaak vertellen wij onze vrienden over alweer een grandioze zondagnamiddag of schitterend scoutskamp dat we net achter de rug hebben gehad. Niet zelden is hun reactie "Och, zo jammer dat ik nooit in de jeugdbeweging heb gezeten". Dat is een terechte opmerking, want de jeugdbeweging is de uitgelezen plaats voor kinderen om zich te ontwikkelen. Kinderen beleven er niet alleen de tijd van hun leven, ze leren er sociaal zijn, conflicten op te lossen, zelfstandig te zijn en zo veel meer. Echt een aanrader dus!

Scouts Steenokkerzeel is een jeugdbeweging in het centrum van Steenokkerzeel voor jongens. Sorry dames, jullie kunnen best eens informeren bij Chiro Steenokkerzeel. Wij verwelkomen graag alle jongens vanaf 6 jaar! Elke zondagnamiddag geeft de leiding het beste van zichzelf om de kinderen een fijne namiddag te geven. 

 

Ben je overtuigd, maar toch onzeker kan je steeds vrijblijvend een keertje of twee komen proberen alvorens definitief een beslissing te maken of je je aansluit bij de fijnste en talrijkste jeugdbeweging ter wereld!

Hopelijk tot snel!

De groepsleiding

Maak kennis met de leidingsploeg

Orang-Oetan

Kapoenen

SPREEUW

Welpen

Stokstaartje

Kapoenen

Nijlpaard

Welpen

Groepsleider

Agame

Kapoenen

Groepsleider

Maki

Welpen

Noah

Welpen

lassie

Jongverkenners

Zeehond

Jongverkenners

Stekelvarken

Jongverkenners

zilverrug

Jongverkenners

Zwaluw

Verkenners

Beermarter

Verkenners

Jarno

Verkenners

Je vindt ons ook op Facebook

Contact

Adres

De Prooststraat 1 

1820 Steenokkerzeel

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now